Uslovi korištenja na UpSlike.net

Dobro došli na www.upslike.net. Ukoliko nastavite pretraživati i koristiti našu internet stranicu, suglasni ste da ćete ih se pridržavati i biti vezani ovim Uvjetima korištenja, koji zajedno s našom Policom privatnosti upravljaju odnosima ovog web servisa i vas kao korisnika. Ukoliko se ne slažete s bilo kojim djelom ovih Uvjeta korištenja, molimo Vas da ne koristite našu internet stranicu. Pojam ‘upslike’ ili ‘nas’ ili ‘mi’ odnosi se na vlasnika ove internet stranice, "Upload Slika - Besplatni Cloud servis za Upload Slika te besplatni hosting slika.". Pojam ‘vi’ odnosi se na korisnika ili posjetitelja naše internet stranice.

Korištenje ove internet stranice je podložno sljedećim uvjetima korištenja:

 • Niti mi, niti bilo koja treća strana ne dajemo bilo kakvo jamstvo ili garanciju na točnost, aktualnost, izvedbu, cjelovitost ili prikladnost informacija i materijala koje ćete pronaći na ovoj internet stranici za bilo koju namjenu ili svrhu. Suglasni ste da informacije i materijali mogu sadržavati netočnosti ili greške, a mi izričito nismo odgovorni za bilo koje od takvih netočnosti ili grešaka u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom.

 • Korištenje bilo kojih informacija ili materijala s naše internet stranice je isključivo na vlastiti rizik, te mi ni na koji način ne možemo biti odgovorni. Preuzimate odgovornost na sebe da svi proizvodi, usluge ili informacije dostupne kroz ovu internet stranicu zadovoljavaju Vaše specifične uvjete.
 • Neovlašteno korištenje ove internet stranice nije dopušteno te može dovesti do zahtjeva za naknadu štete i/ili smatrati se kaznenim djelom.

 • Ova internet stranica može sadržavati poveznice na druge internet stranice. Te poveznice su navedene zbog vas kako bi vam osigurale dodatne informacije. One ne znače da mi podržavamo ili podupiremo te stranice. Ne priznajemo nikakvu odgovornost za sadržaj internet stranica na koje će vas poveznice odvesti.

 • Korisnik se obavezuje da će prilikom čuvanja datoteka poštovati sledeća sadržinska uputstva:

 • - sadržaj datoteke ne smije biti nezakonit, štetan ili uvredljiv
 • - sadržaj datoteka ne smije biti erotskog ili pornografskog karaktera
 • - sadržaj datoteka ne smije biti namjenjen komercijalnom korištenju
 • - sadržaj datoteka ne smije predstavljati autorski zaštićeno djelo ili djelo na kojem treće lice ima druga prava intelektualne svojine, osim ako korisnik ima izričito pravo da ovakvu zaštićenu datoteku tj. sadržaj objavi na ovom servisu
 • Vaše korištenje ove internet stranice ili bilo kakav spor koji može proizaći iz takvog korištenja podložan je zakonima Republike Hrvatske.

  Odricanje odgovornosti

  Informacije na ovoj internet stranici su isključivo u opće informativne svrhe. Informacije je osigurala web stranica www.upslike.net te u nastojanju da su sve informacije ažurirane i točne, ne dajemo jamstva niti jedne vrste, izravna ili neizravna, o potpunosti, točnosti, pouzdanosti, prikladnosti za internet stranicu niti za informacije, proizvode, usluge, ili povezane grafičke elemente na internet stranici u bilo kojem svojstvu. Oslanjanje na bilo koje informacije u tom pogledu je isključivo na Vaš vlastiti rizik. Ni u kojem slučaju nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili nastalu štetu bez ikakvih ograničenja, neizravnu ili posljedičnu, gubitak ili oštećenje, niti bilo kakav gubitak ili štetu koja bi mogla proizaći iz gubitka podataka ili zarade koji proizlaze iz ili u vezi s korištenjem ove internet stranice. Kroz našu internet stranicu možete putem poveznica otići na stranicu u vlasništvu trećih osoba koje nisu pod nadzorom Identalije. Mi nemamo kontrolu nad prirodom, sadržajem ili dostupnošću tih stranica. Postavljanje poveznice ne znači nužno preporuku niti podržavanje mogućih stavova unutar njih. Uložili smo maksimalne napore kako bi stranica radila bez poteškoća. www.upslike.net ne preuzima nikakvu odgovornost ukoliko dođe do poteškoća u radu internet stranice ili ukoliko ona bude privremeno nedostupna zbog tehničkih poteškoća koji su izvan naše kontrole.

  Izmjena sadržaja

  www.upslike.net zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. www.upslike.net zadržava pravo promjena upload paketa pojedini usluga. www.upslike.net zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni. Izmjene ovih uvjeta korištenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na web stranicama www.upslike.net. Ovi Uvjeti korištenja su važeći od 16.09.2016. godine te su trajni do obavijesti o izmjeni.